Hernieuwbare technieken blijven hard evolueren, epTechnieken volgt hiervoor voortdurend de laatste ontwikkelingen van de markt.
Zo zijn we de voorbije jaren geëvolueerd van een expert in elektrische installaties, naar een vooruitstrevende energiepartner. In de moderne woning is tegenwoordig immers alles elektrotechnisch met elkaar verbonden, niet enkel voor meer comfort, maar ook om energie te besparen en voor uw veiligheid.
Hernieuwbare energie is niet meer weg te denken uit het energiehuishouden van particuliere woningen en bedrijven. Zonnepanelen bieden voor de eigen energieproductie de meest betrouwbare technologie. De prijs van een PV-installatie is de afgelopen jaren trouwens zodanig gedaald, dat een redelijke terugverdientijd reeds zonder subsidies mogelijk is. De langetermijnrendementen van een spaarboekje kunnen al lang niet meer tippen aan de besparingsinkomsten van een PV-installatie, en de prijsstijgingen voor elektriciteit zijn nog lang niet ten einde, dus blijven klanten kiezen voor zonne-energie!
Snelle verkoop van zonnepanelen door zonnepaneelbedrijven owv subsidies is echter verleden tijd. Klanten willen tegenwoordig een langetermijnrelatie met hun elektrisch installateur, die hun volledige energiehuishouden op maat afstelt en monitort, waarbij slechts 1 partij betrokken is. Een energiepartner die voor zijn overleving niet enkel van zonnepanelen afhankelijk is, maar flexibel in de markt staat, met een uitgebreid aanbod aan technieken. En iemand die de snelle evoluties in de energie- en technologiemarkt goed opvolgt.
Bij vele zonnepaneelinstallateurs heeft u er ook het raden naar of uw PV-installatie door een gediplomeerd elektricien wordt aangesloten.
Bij epTechnieken bent u verzekerd van een deskundig ontwerp en een professionele uitvoering van uw zonnepaneelsysteem, dat wij netjes kunnen afstemmen op uw dakoppervlakte, verbruik, volledige energiehuishouding en elektrische installatie. En dat zonder meerkosten!
Langetermijnrelatie wil zeggen:
– dat we niet de markt aanvallen met de goedkoopste producten die we de hemel in prijzen met onrealistische garantietemijnen. We kiezen voor een aantal gevestigde merken waarvan wij de kwaliteit op lange termijn vertrouwen.
– dat u als klant een grotere kans heeft dat u in de toekomst nog kan rekenen op onze plaatsingsgarantie en service na verkoop. Wij monitoren ook elke installatie die we geplaatst hebben, en worden automatisch op de hoogte gebracht van foutmeldingen. Zo zal de installatie nooit lang buiten dienst zijn, hetgeen het rendement ten goede komt.
Door het wegvallen van vele zonnepaneelinstallateurs de afgelopen jaren, nemen wij van hun klanten graag de service van de bestaande zonnepaneelinstallatie over, alsook de zorg voor een eventuele uitbreiding van het systeem.
Wij verwelkomen u graag in onze toonzaal, of tijdens een bezoekje bij u thuis, om te tonen welke producten wij aanbieden, en om uw situatie te bespreken. De voorstudie, alsook de offerte is vrijblijvend en gratis!

Merken

Van Der Valk

Solarwatt

Solaredge

SMA

Schletter

REC

Panasonic

Fronius

Alius

Wat onze klanten zeggen

-- Frank S., Mol

Een correcte offerte, vriendelijk advies, perfecte plaatsing en afwerking! (Op de warmste dag van het jaar!) Laat de zon nu maar schijnen!

-- Geanina I, Turnhout

Ik ben heel tevreden over onze samenwerking. EpTechnieken levert uitstekende kwaliteit aan een scherpe prijs. Ook allemaal klantvriendelijk en luisterend naar wat de klant vraagt. Ik ben heel tevreden over mijn zonnepanelen en over jullie werk. Doe zo verder!!!

-- Bart DL,  Booischot

De samenwerking met epTechnieken voor de uitwerking en plaatsing van onze PV installatie is bijzonder goed verlopen. De medewerkers helpen steeds met toelichting van de verschillende mogelijkheden, zowel naar techniek, installatie en kostprijs/timing toe. Tijd wordt vrijgemaakt voor offerte afdoende toe te lichten (m.b.v. de nodige documentatie) als ook voor de noodzakelijke aanpassingen/aanvragen. Plaatsingsdatum en duurtijd van de werken wordt op voorhand correct en helder afgesproken en gerespecteerd. Installatie gebeurt ook door professionele mensen die de stiel duidelijk kennen en vakwerk afleveren. Keuring is dan ook bijzonder goed verlopen, en blanco opmerkingen op het attest tot gevolg. Laat de zon nu maar schijnen, zou ik zeggen!

-- Eddy V., Lommel

Perfecte afspraken die volledig zijn nagekomen. Geen druk of push naar de klant toe maar klare, begrijpbare informatie. De werken zelf : Prachtige installatie zoals voordien werd overeengekomen. Bij het verlaten van het werk wordt alles netjes opgeruimd en meegenomen. Ik heb een zeer goede ervaring met epTechnieken en kan hen iedereen aanraden. Ze leveren wat ze beloven voor de prijs die is afgesproken.